Home / Viziunea noastra

Viziunea noastra

Cred ca exista o stransa legatura intre cresterea economica a unei tari si „sanatatea” agentilor economici si a afacerilor incheiate de acestia.

Dupa Revolutia din 1989, am inlocuit sistemul economic vechi, planificat si rigid – care s-a dovedit gresit – cu altul la fel de gresit, in care predomina coruptia, lacomia, haosul si necinstea. Nici nu ar putea fi altfel cu atatea legi intortocheate si interpretabile.

Economia „duduie” pe hartie, dar fiecare dintre noi stim adevarul din buzunarele noastre, stim zbaterile si agoniile prelungi ale firmelor unde lucram. Sunt putini angajati norocosi, si aceia sunt exploatati la maxim pentru banii pe care ii castiga.

Si totusi, cred cu tarie ca se pot face afaceri cinstite in Romania. Prea des se da vina pe sistem, pe coruptie, pe altii si prea putin se priveste mai atent la greselile interne: lipsa de gandire strategica, exploatarea angajatilor in loc de motivarea lor, comenzi in loc de leadership, lipsa de viziune, lipsa strategiilor de marketing si vanzari etc.

Dorim sa ne aducem contributia la cresterea sanatoasa a afacerilor din Romania prin consultanta de marketing si dezvoltarea afacerilor pe care o oferim.

Visul nostru este sa ajutam 10.000 de firme sa creasca!