Home / FAQ

FAQ

Consultanta e ceva general, nepalpabil. Cum pot sa-mi dau seama daca ma ajuta?

Tocmai de aceea noi incheiem contracte pe obiective clare. Poate doresti adaugarea a 100 de clienti noi in portofoliu, cresterea cifrei de afaceri cu 30%, diferentierea de concurenta ta pe o piata anume sau 5000 de aprecieri ale paginii de facebook etc., sau poate doresti chiar sa stabilim impreuna aceste obiective.

Indiferent de obiectivul tau, scopul nostru este sa te ajutam sa-l atingi. Dupa cum vezi este ceva foarte palpabil.

 

Firma e in Braila. Cum colaboram daca noi suntem in Timisoara?

In conditiile tehnologiei actuale, totul e foarte simplu. Pentru asta ti-am oferit in pagina de contact, pe langa numarul de telefon si o adresa de skype. Putem discuta oricand pentru stabilirea detaliilor de colaborare ca si cum am sta fata in fata la o masa. Pe masura ce afacerea ta creste si vin banii, ne putem deplasa oricand sa ne vedem si sa stabilim cum putem sa crestem afacerea ta si mai mult.

 

Cum pot sa am controlul asupra a ceea ce faceti pentru mine?

Marketingul este despre testare si masurare. De aceea vom nota cu exactitate situatia de la care pornim si periodic unde ne situam pe parcurs. In plus vei primi regulat rapoarte de activitate ca sa stii exact ce facem noi pentru tine.

 

Spuneti ca atrageti clientii in afacerea mea. Adica faceti vanzari?

Marketingul este ajutorul dat vanzarilor, este atragerea clientilor catre tine. Noi aducem clientul in fata ta, il facem sa sune, il facem sa-ti ceara oferta. Il convingem ca tu esti varianta optima pentru problema lui specifica.

Dar inchiderea propriu-zisa a vanzarii depinde de tine. Vanzarea directa, fie B2B sau B2C, iti apartine.

Plastic vorbind, tu vrei sa te duci la vanatoare (de clienti). Noi iti furnizam harta, echipamentul si armele (actiunile de marketing), dar tu vanezi (inchei vanzarea).   🙂

Marketingul genereaza evident si vanzari indirecte. De exemplu iti cream site-ul pentru comanda online a produselor tale. Il construim astfel incat sa atraga clientul, ii raspundem la intrebari si obiectiuni si il facem sa comande. Dar daca are o situatie particulara si vrea sa vorbeasca intai cu firma ta sau sa vina sa vada produsele, il preiei tu, nu ne ocupam tot noi de vanzare.

Bineinteles, fiecare afacere are specificul ei, asa ca mai bine intreaba-ne cum te putem ajuta … sa vanezi.

 

Daca e asa de simplu, de ce sunt atat de putine firme care fac marketing de calitate?

Reticenta firmelor pentru marketing vine de la decalajul dintre actiuni si rezultate. In general, antreprenorii vor rezultate peste noapte. Faci un plan de dezvoltare, actionezi iar rezultatele de obicei se vad cel mai devreme in cateva luni.

De exemplu, creezi un site si vrei sa ai in prima luna 100 de vizitatori unici zilnic. De multe ori nu e asa. Abia dupa ce trece un timp in care te promovezi constant vin si rezultatele. La fel daca faci un pliant si apoi astepti sa-ti vina imediat clientii. Cucerirea unei piete necesita timp. Pentru ca increderea clientului se castiga in timp.

Dar daca ai un plan si actionezi, rezultatele vin cu siguranta.

Un posibil raspuns la aceasta intrebare gasesti aici: https://www.marketingenios.ro/de-ce-se-face-marketing-dupa-ureche-in-romania/

 

De ce nu exista pe site si o grila de preturi pentru oferta Marketingenios?

Pentru ca fiecare oferta este personalizata in functie de obiectivele clientului. Fiind o activitate creativa in general, sunt diferente mari de timp si resurse alocate fiecarui proiect. Si pentru ca ne dorim parteneri pe termen lung, vom face oferta corecta pentru tine.

Chiar si in constructia unui site de exemplu, una este sa-ti construim un site in care meniul si informatia sa vina de la tine si alta e sa avem de realizat noi textele si informatia pentru el. In plus, daca vrei un site dinamic, cu postari regulate – blog, vrei si promovare intensiva pentru el, e cu totul altceva.

 

Am verificat firma dumneavoastra si e deschisa de curand. Cum pot sa am incredere in dvs.?

Increderea se castiga cu timpul. Dar noi credem cu tarie ca te putem ajuta.

Firma este nou infiintata, dar noi si colaboratorii nostri avem fiecare experienta de peste zece ani in domeniile noastre de activitate. Am realizat cateva lucrari la cerere pentru diverse firme iar rezultatele au fost foarte bune. Asa a aparut si ideea infiintarii acestei firme, sa ne folosim experienta pentru a aduce rezultate pentru oricine are nevoie.

Pe langa firma noastra, avem o multime de colaboratori pentru ca nu putem fi experti in toate. Avem colaboratori pe design web, pe IT, pe creare materiale publicitare, materiale promotionale, foto, video, creare continut etc., asa ca stim sa facem pentru tine tot ce am scris in oferta. Am explicat mai pe larg toate astea in acest articol: https://www.marketingenios.ro/persoana-pe-care-o-cauti-pentru-marketing/

 

Totusi, eu sunt sceptic …

Intelegem pe deplin ingrijorarea clientilor nostri. De aceea acordam garantie 100% pentru serviciile noastre. Daca nu esti multumit de rezultate, primesti banii inapoi.

Pentru noi inseamna foarte mult sa avem clienti multumiti care sa ne recomande.

 

De ce imi trebuie o firma de consultanta in loc sa angajez eu o persoana pe marketing?

E posibil sa nu vrei sa-ti maresti grila de personal cu inca un angajat. Daca angajezi pe cineva fara experienta, stim ca nu poate sa faca ce facem noi. Iar daca angajezi pe cineva cu experienta va fi un angajat scump.

Daca ai deja angajati buni pe marketing, probabil ai ajuns intamplator pe acest site sau nu esti multumit de rezultatele lor.

Pe noi ne angajezi pe perioada determinata, in functie de nevoile tale. Venim cu toata experienta necesara pentru a face lucrurile cum trebuie de la inceput. Intrebarea este simpla: iti permiti sa astepti ca angajatul tau de marketing sa castige experienta ca sa te ajute cu adevarat?

La noi consultanta este gratuita, asadar contacteaza-ne si convinge-te singur!

Buton cere oferta 1