Home / Despre noi

Despre noi

Salut,

Ma cheama Gabi, am 43 de ani si sunt pasionat de sport, marketing, antreprenoriat si dezvoltarea afacerilor. Bineinteles sunt pasionat si de familia mea, am o sotie minunata si un super baiat.

Chiar daca am facut inginerie, experienta mea relevanta este in vanzari si marketing. Lucrez de peste 15 ani in acest domeniu si am invatat foarte multe. Am pornit de jos, de la vanzari din birou in birou, de la oferte, pliante si brosuri si am ajuns sa fac planuri de marketing pe termen lung sau strategii pentru revigorarea firmei.

Pare un salt urias, dar nu este. Atata vreme cat esti preocupat in permanenta de cresterea abilitatilor tale personale, de a invata mereu si muncesti mult, ajungi si aici.

De cativa ani am tot inceput sa fiu nemultumit de viata mea. Ceva lipsea. Ma gandeam la scopul vietii mele, ce las in urma mea. Vroiam mereu mai mult de la serviciul meu, de la familie, de la viata mea personala. Credeam ca e criza de 40 de ani.

Dar am luat cunostinta de dezvoltarea personala. Am cunoscut niste oameni extraordinari si mi-am dat seama ca toate nemultumirile mele provin …. chiar de la mine. Ca sa vezi! Cand te ineci nu vezi barca de langa tine, trebuie sa-ti intinda cineva mana ca sa te salveze. Am realizat ca eu trebuie sa ma schimb primul si asa vor veni si rezultatele. Si m-am apucat de treaba. Toti acesti oameni au devenit mentorii mei – chiar daca ei nu stiu asta 😉

Am invatat ca trebuie sa te dezvolti in toate ariile vietii: fizic, mental, spiritual si social. Incerc zi de zi sa fiu mai bun decat varianta mea de ieri. Viata mea s-a schimbat radical. Mi-am schimbat obiceiurile, mi-am schimbat gandurile negative in pozitive, mi-am schimbat convingerile. Pot sa spun ca pentru prima data imi traiesc viata, nu ma traieste ea pe mine. Si este minunat!

Asa am realizat ca am acumulat o expertiza de marketing, antreprenoriat si dezvoltarea afacerilor peste medie. Firesc, mi-am dorit firma mea de consultanta, ca sa pot ajuta cat mai multe firme sa creasca. M-am apucat inca odata de treaba si am creat firma.

Care sunt atuurile mele?

In primul rand ideile. Am zeci si sute de idei si e pacat sa nu ajunga si la tine. Apoi, lucrurile pe care le-am invatat facandu-le, nu citind in carti, pot sa le fac si pentru tine. Imi place sa citesc mult si imi place sa scriu, asta se vede in textele mele. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, poti sa intri pe site-ul meu personal, www.amatorsport.ro, si sa testezi cateva povesti si articole scrise de mine. Dupa ce le citesti, intreaba-te daca pot sa fac astfel de texte si pentru promovarea afacerii tale. 🙂

Imi doresc colaboratori si prieteni, mai curand decat clienti. Viziunea mea este ca se pot face afaceri cinstite si in Romania. Eu sunt dispus sa incerc, tu?

Cu ce pot sa te ajut? Cu multe. Cu conceptie de pliante, brosuri, mape de prezentare, roll-up-uri si alte materiale tiparite. Cu realizarea site-ului si a blogului. Cu strategii pentru prezenta ta in social media. Cu idei pentru reclame in ziare, radio sau la tv. Cu organizarea de targuri, seminarii si simpozioane. Cu planuri de marketing pe termen mediu si lung. Cu strategii de crestere a vanzarilor. Iar daca ne intelegem, putem lucra impreuna la cresterea afacerii tale. Stiu ca se poate, am vazut ca se poate.

De aceea am curajul sa sustin garantia 100% pentru serviciile mele, asa cum vezi pe pagina de oferta.

Gabi Serbanescu

Marketingenios – pentru afaceri care vor sa creasca!